My birthday

Igår fyllde jag år!! Jag blev äntligen 15, äntligen. såå som jag har längtat. Fjortis året har varit grymt men jag tror absolut att femton året kommer bli så så så mycket bättre. 
Igår firades jag på morgonen av min underbara familj då jag fick presenter och frukost på sängen.
På kvällen firade vi mig då vi hade släktfest, det var trevligt. Runt 22.30 åkte de sista gästerna hem och då fixade jag mig lite snabbt för att sedan sticka ut. Pappi släppte av mig vid skuru Ip och sedan gick jag hem till min kompis Xavi och blev där lite firad av underbara vänner. Super mysigt var det!
 
Tack för alla fina gratulationer på både instagram, Facebook, kik och snapchat!
Det betyder mycket<33
 
 
 

Under tiden

Dålig uppdatering lite hit och dit, förlåt.
Förra veckan på måndagen så vaknade jag upp, klädde på mig och mådde sjukt dåligt. Jag trodde att det var p.g.a att jag var hungrig så jag fixade ihop en frukost och försökte äta, men det var helt omöjligt. Jag började gråta framför mamma och sa att jag mådde jätte konstigt och sa att jag var tvungen att vara hemma, men egentligen kände jag en sjukt ångest över det då jag egentligen inte kunde vara hemma något mer p.g.a att jag varit borta för mycket. 
Men det var tur att jag stannade hemma för jag blev bara sämre och sämre och spydde 5 gånger under dagen då jag hade blivit magsjuk.. usch, jag som inte varit det sen jag var typ 7? det var iallfall fruktansvärt och jag kunde knappt kolla för att jag fick huvudverk och jag ville inte ha några ljud heller för då kändes det som att hela min hjärna skulle explodera. nej usch, så dåligt har jag seriöst aldrig mått. Jag sov ca 24h timmar i sträckt och gick inte tillbaka till skolan förns på fredagen (kanske lite ovärt egentligen haha) då jag vart helt frisk och kry.
På fredagen umgicks jag med Matilda, Pascal, Axel, vincent och några andra då vi åkte till älvsjö och hittade på skojigheter. På lördagen startade jag dagen med nästan 2h gympass med min stora syster Lovisa då vi tränade hela kroppen, eftersom att hon är mer krallig och insatt i det där så var hon typ min "lilla pt" vilket var super kul men väldigt tufft haha. Mot kvällen hade jag halft utegångsförbud men lyckades tydligen deleta det förbudet och istället träffade jag Olivia och papi skjutsade oss till Johan där wilhelm och Philip även var. Vi myste bara och så och senare mot kvällen möte vi upp lite annat folk och softade. 
På lördagen sov jag hos Olivia till söndagen men mami och papi hämtade mig tidigt runt 12 på morgonen. Sen kommer jag dock inte ihåg vad jag gjorde på söndagen haha.. shiit, hjärnsläpp herregud..
 
Detta är anledningarna till varför jag inte hunnit blogga och varför jag inte har kunnat blogga då jag varit sjuk. 
Hoppas bloggingen kan slå igång igen, jag ska försöka nu när lovet börjar. 
btw, vart är snön? 
 
 

Gymmet
Såå underbart att gymma!
Efter en fullspäckad helg så är det så skönt och avkopplande att tillbringa någon timme på gymmet, som ett avslut på veckan. Det ger mig en slags avkoppling och motivation inför en ny vecka. Jag försöker träna varje söndag och det är något som jag heller inte vill missa för då mår jag bara dåligt över det och har det i baktanken, och tänker på allaonyttigheter som jag tjockat upp mig med under helgen (hihi)... 
Idag körde jag i 2h och en kvart, sjuukt skönt. först körde jag crosstrainer i ca 30min och sedan körde jag en hel del styrka och side setups med boll. 
Ett stort tips från mig som funkar för mig, är att lägga någon timme på söndagarna, då det ger motivation och då man känner sig frisk och fräsch inför en ny vecka. RSS 2.0