Tjejmiddag hos mig

I fredags hade jag matteprov och höll gympan tillsammans med Matilda i skolan. Efter skolan gick jag och Matilda hem till mig och började fixa inför min tjejmiddag.
Runt klockan 7 kom gästerna vilket bestod av tjejerna i min klass och Olivia. Jag bjöd på middag & mumsig efterrätt. Sedan pratade vi och dansade en hel del. Super trevligt! 
Jag fick även en hel del sjukt fina presenter som jag är såå glad över! Kanske kommer upp lite bilder på dom när jag kommer hem. Om någon av er underbara tjejer ser detta så vill jag ge ett STORT tack!
Denna middag hade jag för att "fira mig" då jag fyllde år i december. Lite sent haha men eftersom att jag hade körtelfeber hela julen så har jag inte kunnat ordna ihop något tidigare. Så bättre sent än aldrig! 
Temat för kvällen var att man fick klä ut sig till något valfritt. Jag var ängel. 
 Dålig kvalité, men skyller på att det var mobilbilder..

Vecka 9

Godmorgon Allesammans!
Nu är klockan 06.50 och jag sitter i bilen påväg till centralen.
Imorse väckte pappa mig 05.00 och sedan packade jag och åkte iväg. 
Jag ska nämligen iväg på ett skidläger med min kyrka till Storlien som kallas vecka nio. Jag åkte iväg på det förra året då vi åkte till Romme. Jag är super taggad och det kommer bli en minnesvärd vecka. 
>Risig bild och risig tjej men det är ok såhär tidigt på morgonen<

Ny dunjacka

 
Idag kom min jacka som jag beställde i söndags. Super fin & jag är super nöjd. Dock ska jag skicka tillbaka den för en storlek större då jag knappt kan ha tjockatröjor under och då den sitter lite tajt vid midjan. Men annars är jag mycket nöjd. Tipsar verkligen om hemsidan! Det tog endast 2 dagar tills jag fick den vilket är ett stort plus. RSS 2.0