Bae


yaaas

Oklar rubrik? yas
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg där jag besvarar två av era frågor.
 
1. När ska du lägga upp de som du köpte i forum?
Svar: Jag ska lägga upp de så snart som möjligt! Min kamera har strulat och just nu tar den inga vidare bilder.. så jag måste försöka lösa det på något sätt. Men det kommer absolut komma upp ett inlägg, men jag vet inte när. Men kanske kanske imorgon.
 
2. När kommer din ullared haul del 2 upp?
Svar: Ja du haha.. jag får så sjukt mycket frågor om denna förbannade ullared haulen. Grejen är den, att jag har redan spelat in den, för längesedan, typ i höstas haha. Men jag har inte haft tillräckligt med utrymme för att lägga upp den och sedan har jag väll glömt bort det. Men den kommer även upp snart när jag raderat lite bilder och så. 

brun utan sol

Här om dagen köpte jag en ny brunt utan sol då min precis tagit slut. Jag köpte min förra våren, så alltså hade den räckt i ett HELT år (!) hur sjukt? och då hade jag ändå använt den 24/7. Riktigt nice haha! 
Dock hade jag en från loreal paris, som jag tyckte om väldigt mycket. Man blev inte orange eller fläckig av den. Den kostade 179kr vilket jag tyckte var ett riktigt värt pris eftersom att den även räckte i ett helt år!
 
Men nu ville jag testa på någon ny, därför köpte jag denna. Jag köpte den på apoteket för 99kr och jag har för mig att den ska vara bättre för hyn. 
Min mamma hade denna förut och vet att några av mina kompisar även har den och dom verkar tycka om den.
Nu har jag testat den två gånger och tycker faktiskt om den. Det blir en fin och naturlig färg men dock blir den nog mer fläckig än den som jag hade tidigare. Så jag kan inte riktigt bestämma mig vilken som är bäst och vilken jag ska köra på. 
 
Men jag kör väll på den här tills den tar slut och sen kan jag göra en recension, och tipsa vilken som är den bästa. 
Brun utan sol är verkligen något som jag inte kan leva utan. Jag älskar att vara brun då jag känner mig fin och lite extra fräsch. Speciellt nu på vinter- och våråret då man är lite blek. Eller som jag är, rättare sagt krit vit. Mitt ansikte smälter typ in i snön och den vita himlen.. haha det är så fruktansvärt men jag kan inte beskriva hur otroligt vit jag är, framförallt i ansiktet. Jag ser typ sjukt ut haha. Men tur att brun utan sol finns då, saviour<333RSS 2.0