Just ordered

          

Hej! Idag har jag haft en bra dag. Jag slutade runt klockan tre då jag åkte in till fotöljen i slussen på en fika med Moa, det var super mysigt! Efter det satte jag mig på bussen påväg för att hämta barnen (jag jobbar som barnvakt) men då ringde mamman till barnen och berättade att hon var hemma med dom då dom blivit sjuka, så då åkte jag hemmåt istället. Jag känner ändå att det vart skönt att det blev så, för jag hade/har världens mensverk och har så mycket plugg denna vecka + spanska prov imorgon. Så det gjorde inte mig något!
 
Nu har jag suttit och pluggat sedan jag kom hem, så därför tog jag en liten paus och började kolla på vinterjackor. 
Förra året bar jag en svart dunjacka med pälsluva från Diabless men den känner jag att jag tröttnat på.
Nu på senare tid har jag börjat bli mer intresserad i lite längre vinterjackor som går ner lite över rumpan, jag tycker att det är super snyggt! Jag har varit lite sugen på Canada Goose, en lite längre i grönt med pälsluva. Men jag insåg att dom kostor ganska mycket, runt 6000kr, och jag känner att jag inte vill spendera så mycket pengar på en jacka som jag ändå bara kanske kommer använda i 1-2 år förens jag tröttnat på den. 
Sedan bläddrade jag in på jackan.com och kollade då jag köpt min dunjacka där och är så nöjd! Där hade dom faktiskt en hel del långa vinterjackor men alla var faktiskt ganska dyra och ingen föll mig i smaken direkt, förens jag såg denna svarta jacka från Svea!
 
Denna tycker jag är riktigt snygg! Jag var först ute efter en grön jacka men svart funkar lika bra tycker jag. Ett stort plus med att den är "lite längre" är att den både är snygg samtidigt som den värmer rumpan, täcker bra och därför behåller värmen bättre än en "kortare" jacka. 
Den är även väldigt praktisk då den har två stora fickor fram till där man t.ex. kan lägga vantarna om man inte har dom på sig haha. 
Jag tycker verkligen om pälsluvan också! Oftast kan fusk päls verkligen se ut som "fusk päls" haha om ni förstår vad jag menar, annars så menar jag att dom verkligen kan se "skabbiga" ut. Men denna ser i alla fall ganska fin ut (på bilderna iallafall) tycker jag. Jag gillar även att den är svart, det är snyggt nära hela jackan är svart. Dragkedjorna är även i mässingsgult vilket jag tycker är en super snygg detalj! 
 
Så denna jacka beställde jag precis! Jag vet inte alls om jag kommer behålla den, men jag tänkte att jag beställer hem den och testar den i alla fall. 
Jag köpte denna i storlek M då både storlek XS och S var slut i lager och därför kände jag även att jag ville beställde denna nu eftersom att den verkar ganska populär, och då kan den ta slut fort. 
Denna kostar även runt 2000kr vilket jag känner är ett bra pris då jag kanske vill köpa en ny jacka nästa år. 
Jag tipsar även starkt om denna hemsida! Jag har köpt en dunjacka från hemsidan förut och då fick jag hem leveransen efter bara en dag och sedan upptäckte jag att jag behövde byta storlek och då skickade jag tillbaka den och fick tillbaka den nya jackan efter 2 dagar! Hur nice?
Och det bästa av allt, det är fri frakt tur och retur! Och dom har även ett stort utbud på märkes jackor.
 
Klicka på någon av bilderna för att komma till jackan eller klicka HÄR för att komma till hemsidan.
Puss

Tre grymma puder

     
 
 
 
 
Detta puder har jag i min sminkväska just nu             Detta puder använder jag ibland istället för det innan.          Detta isadora puder använde jag under en tid 
och jag använder det dagligen. Jag köpte               För er som inte visste så är detta smink märke, KIKO make   förut och blir sugen på att införskaffa ett igen.
det i finland i somras och den har räckt enda         up milano mitt absoluta favorit märke! Och jag har använt       Det var väldigt väldigt bra det med och hade
tills dess. Helt otroligt! och jag älskar detta puder   deras smink produkter sedan jag var 12 år då jag upptäckte   en väldigt fin kall, vanilj ton. Och jag har för 
då det har en gul underton och då den lägger sig   smink märket i deras lilla butik i venedig. Idag har detta märke   mig att detta även var parfymerat och jag
så jämnt och fint i ansiktet. Det blir varken fläckigt  utvecklats och tyvärr har priserna höjts en hel del pga att         äälskar verkligen parfymerat smink! 
eller oranget efter applicering.                                 det har blivit allt mer populärare. förut kostade detta puder     Detta kostar runt 140kr och detta kan man 
Jag har letat efter detta i butiker i sverige men jag   ca 70kr och nu idag kostar det runt 140kr. Jag upptäckte även   köpa lite överallt så som på Åhlens som på
har ej hittat det tyvärr.. Men nu såg jag precis att   att mall of scandinavia fått en kiko butik!! Och det är den          Cubus, H&M och kicks med mer.
bland annar lyko.se har fått in det och inte förens   första i sverige, så det känns så skönt att man slipper åka    Detta tipsar jag även starkt!
nu insåg jag även hur billigt det var, endast 79kr   utomlands för att kunna köpa haha. Men detta puder är så   
för denna godbit. Ett STORT tips från mig.           nice!! Som pudret innan så är den jämn och ger inget fläckigt  
detta är i alla fall ett måste i min sminkväsk.        resultat. Men detta puder gillar jag egentligen mer! Antagligen    
                                                                            för att den har en sån god doft och för att den täcker så bra!      
                                                                                                         Ett magiskt puder!                                           
 
 
Jag personligen tycker att pudret är den viktagaste sminkprodukten i ansiktet (om man använder puder i sin sminkning). För den är själva basen för hela ansiktet och med ett dåligt puder som är i  fel hudton/orange/röd/fläckig kan t.ex. få dina ögon att se trötta ut, får din hy att se oren ut, få din hy att se gammal ut och sedan är det ju inte så särskilt snyggt i helhet om du är alldeles röd i hel ansiktet och blek på halsen? det tycker inte jag i alla fall!
 
Så det viktigaste i smink väskan för mig är ett bra puder. Det finns även billiga som dyra, men billiga kan lika gärna vara bättre än dom som är dyra!
Om ni trycker på någon av dessa tre puder här uppe så kommer ni direkt till hemsidan där du kan beställa pudret och leta efter din färg.
Lycka till!

Need this bag in my life

Har länge letat efter en snygg "Stella mccartney" inspirerad väska och för någon vecka sedan hittade jag denna från bubbelroom. Jag tycker att den är så snygg och framförallt i denna färg! från början var ju ute efter en svart väska eftersom att det är så lätt att matcha, men sen insåg jag att jag ALLTID tänker så och då blir det alltid lika tråkigt. Denna väska ligger runt 500-lappen vilket jag tycker är ett rimligt pris.
Några plus med väskan är att den är stor och praktisk då man får plats med t.ex. skolböcker eller mappar. och den har även en dragkedja vilket jag tycker är ett måste då det finns så mycket ficktjuvar. Jag får se om jag köper denna eller om jag faktiskt önskar mig den eftersom att jag fyller år snart. 
Denna väska hittar ni HÄR och den finns även i flera färger som bl.a brunt, blått och silver.RSS 2.0