Mamma är hemma +

Hej! Jag är absolut medveten om att jag inte uppdaterat särskilt mycket på senaste tiden, men det finns som alltid anledningar till det, men det tar jag i ett annat inlägg för er som undrar. 
 
Idag kom i alla fall min mamma hem efter att hon har varit iväg till Spaniens huvudstad Madrid med sina vänninor. Jag är en riktig mamma-gris så jag har saknat henne såå mycket, så nu känns det så skönt att hon är hemma igen! Hon shoppade en hel del julklappar och födelsedagspresenter till oss där eftersom att en hel del av mina/våra favorit butiker finns där. Men eftersom att mitt favorit sminkmärke "KIKO make up milano" även fanns där och eftersom att mitt favorit puder och bronzer där ifrån precis hade tagit slut så bad jag henne att köpa med sig dom till mig.
Alltså åååh vad jag älskar deras smink! Det är rätt så billigt, bra pigment och dom räcker såå länge! Jag har nog haft mitt puder och bronzer i 2år!! Alltså det är helt galet ju?! Jag köpte dom när jag var i tyskland som utbytesstudent, vilket var för nästan två år sedan! Besatt<333
Jag var också in need med en ny vit bh då mamma köpte med en söt från primark. thankuuu
Här ser ni mina färger som jag använder, dessa passar mig i hudtonen perfekt! Faveess
Hej där! Innan du skickar iväg din kommentar så kan du tänka på:
1. Skriv inget taskigt eller kränkande
2. Tänk på ditt språk
3. Man kan söka upp genom Id nummer vem som har skrivit kommentaren
4. Jag måste godkänna kommentaren innan allmänheten kan se den
Tack för att du visar respekt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0