What a day

             
Jag och Moa åkte och köpte donken till lunch och satte oss på en brygga längst vid kajen i gamla stan.
Vi satt där i drygt än timme och det var suuper mysigt!
                                
Sedan gick vi på stadsvandring med klassen inne i gamla stan, vilket jag redan gjort såå många gånger att jag tappat räkningen.. Och tänka sig att det fortfarande är lika trist och uttråkande varje gång.. När vi slutade för dagen så körde vi på en Maja och Moa 2.0 och köpte med oss lite fika och satte oss nere vid kajen i det härliga solskenet. Fantastiskt!
              

Efter den härliga klassfikan så fick jag skjuts av Tilde på hennes moppe in till Sickla där jag körde 1h på crosstrainern. Där efter tog jag min buss hem, åt favvo-middag (potatisbullar), duschade och sedan bäddade jag ner mig i sängen framför PH. 
Imorgon har jag inga speciella planer förutom att jag ska plugga en hel del och fira min fina pappi som fyller år!
Puss

Favoriter just nuTvå nya till mobilen

 
Idag efter skolan gick jag till nacka forum för att möta upp Olivia, Hannah och Linn på en fika. Jag fick även med mig dessa två hem. Har länge velat ha ett selfiestick bara för "kul" skull och för att kunna ta fina bilder när man är t.ex. utomlands för att kunna få med vackra bakgrunder och så vidare, you name it. Alltså hur bra är det egentligen inte med ett selfiestick? Kom på idag när jag stod inne på ur och penn att det är så sjukt himla bra! Så därför slog jag till och köpte ett. Jag köpte även en Power bank då mitt batteri i mobilen är sämst och dör innan halva skoldagen gått.. Så denna var behövlig! Tycker även om att den är rund och platt, marmor inspirerad och att den har en spegel baktill. Super snygg och smidig att ha i väskan för nödfall. 
Dessa två var det specialerbjudande på då dom kostade 98kr styck inne på Ur och PennRSS 2.0