Skev uppdatering

Hej folk! Jag ber om ursäkt för micket skev uppdatering, men jag har haft det fulltupp i partylandet på senaste. 
I fredags skrev jag ett prov efter skolan och min kära vännina Olivia väntade på mig och efter det så drog vi hem till mig för att hämta saker och sedan stack vi till forum för att köpa en tubkjol till Olivia och efter det så tog vi burren till Olivia. Vi fixade oss, åt middag och sedan åkte vi till tyresö men det sket sig så vi taggade tillbaka till nacka med Zeon, Filip, Otto, Wilhelm och Simon och sen i nacka träffade vi massa mer folk. Kvällen blev väldigt misslyckad då vi hade höga planer och var taggade på tyresö men trots det så var det helt okej ändå. 

I går (lördag) så drog jag och Olivia en spontanare till Skärholmen centrum för att besöka en butik som heter pinkroom där dem har bland annat sminkmärket E.l.f. Jag köpte för runt 350 lappen och fick med mig en hel del smink hem och har redan testat det mesta och det var verkligen bra! Så bra kvalité för så billigt smink, tipsar starkt!
Senare skulle vi hem till en kvinna med namn Amanda med massa folk som jag och Olivia hade bjudit men det sket sig också för när vi kom till orminge c så var det runt 30 pers där.. vilket var mycket mer än vad vi hade bjudit. Senare taggade vi till forum där vi träffade mer folk, bland annat Ture, Eddie, Doggskii och gurris. Senare åkte vi hem till olivia med dogge och gurris, vi pratade, sovde och myste litt. Dock var jag jätte trött så jag var inte på topp humör och inte så hype som jag brukar.. kanske lite skönt för dem dock haha. Men gårkvällen blev också sjukt misslyckad och skev men det funkade.

Idag (söndag) Har vi inga speciella planer, men vi får se till att hitta på något så att de inte blir lika allmänt skevt som de senaste dagarna.. Vi ska iallfall sova hos mig och sen lär vi fixa oss och leta upp något kuligt. 
Hitills har jag och Olivia spenderat första dagarna på lovet tillsammans och de kommer nog bli så att vi kommer spendera hela tillsammans haha. För på måndag ska vi förmodligen till hennes landställe i falkenberg som ligger i göteborg på västkusten. Om vi åker så blir vi nog kvar där från onsdagen till söndagen. Där kommer vi träffa alla våra söta falkiskompisar som vi lärde känna i sommras och sedan ska vi fira in halloween på bästa sett. Jag är sjukt taggad och tror att det kommer bli grymt! Vi ska även bo ensamma utan några päron så de blir ju bättre än bäst. Tror även att vi åker förbi ullared så då kanske det kommer upp en haul, håll utkik! Btw jag har fått massa frågor om när min ullared haul del 2 och 3 kommer ut, men dem kommer så fort jag får tid till att göra dem!
 
Detta inlägg var ett väldigt slarvigt och jag har skrivit så dålig svenska haha men så får de vara för jag har tyvärr inte så mycket tid nu till bloggen när de är loov. Men jag ska försöka att blogga så mycket jag kan, pinky promise! 
Kyss
 RSS 2.0