Maja Josefina Kapanen

Hej gått folk! Nu hade jag tänkt att presentera mig själv lite, eftersom att de kanske finns några som just klickat sig in på min blogg och inte har en vildaste aning om vem jag är.
 
Mitt namn är som rubriken lyder "Maja Josefina Kapanen", jag är född år 1999 och är uppväxt i Stockholm, nacka, med min underbara mamma, pappa och mina tre systrar och min älskvärda kisse findus.
På fritiden umgås jag med vänner, pluggar, tränar, läser bloggar, shoppar och bloggar ofc.
 
Jag är 50% finsk då min mamma är född i Finland, jag har en hel del släktingar där, och även mitt älskvärda landställe ligger 3h bort om Helsingfors. 
 
Jag är kristen och uppväxt i en kristen familj, på fredagar brukar jag gå på något som kallas för "inside out" som ni säkert kommer få läsa en del om. Det är en ungdomsträff i kyrkan för ungdomar från 13 och uppåt, vi går på grymma möten och får sjunga en hel del lovsånger tillsammans. Det bästa är när dom har "jul fester" eller "sommaravsutningar" då man får träffa massa folk från andra kyrkor runt om i hela sverige. Det är såå grymt! Sedan har dom även grymma läger på nyår, sommarlovet och sportlovet. Världens mest älskvärda läger med runt 300-500 ungdomar från hela sverige. Så fett!
På söndagar brukar jag även gå på något som kallas för "Hillsong church" det är en kyrka som ligger på östermalm i en biosalong som heter Park, denna kyrka är en liten mer "fest kyrka" där de har ett möte och sen bara massa lovsång.
Nu låter det som att jag endast kommer skriva om "mitt kristna liv" men tro det eller ej för det ska jag icke göra!
Här kommer ni få läsa om min vardag och allt spännande som händer i mitt lilla liv. Trotts att mitt liv är så "litet" så händer det ändå en hel del saker som ni gärna kan få ta del av, lyxigt va?
Jag älskar att blogga om kategorin skönhet, så det är något ni kommer få läsa en hel del om. Ja, av mig får ni lite av allt, hoppas ni tycker om det!
 
 
Tre saker jag hatar & Tre saker jag älskar:
Hatar: Disktrasor, spindlar och höga höjder.
Älskar: Majs, överraskningar och att åka fordon i mörkret med musik i öronen (så magiskt)
 
Jag har haft denna blogg sedan 2009 (då jag var 9år) men tidigare runt 2008 bloggade jag på två andra domänner.
Jag har alltid tyckt om att blogga och det är nog en sak jag brinner för, men bloggningen har varit väldigt skev för mig och jag har haft perioder då jag bloggat och inte bloggat.
Nu tänker jag satsa på bloggen och där med försöka undvika "perioderna".
 
Så, detta var lite random fakta om mig! Hoppas du lärt dig lite mer om mig nu och jag hoppas att du vill stanna! 
Kraam  RSS 2.0