Senaste dagarna

Hej allesammans! Det var ju ett tag sedan, så nu tänkte jag uppdatera lite och berätta lite kort om vad jag har gjort de senaste dagarna. 
I torsdags hade jag en mycket mycket nice dag! Jag började 08.00 och hade två lektioner, sedan åkte jag och Hannah med hennes mopedbil till nacka simhall. Då vi behövde simma & livrädda inför våran idrottslärare. Det gick super och vi hade värsta lyxen som var ensamma i simhallen. Nöjda som vi var med våra A som tog oss endast en kvarta att få, åkte vi där efter till donken för att fira. Vi tog med oss mat och åkte ner till nacka strand och parkerade precis vid vattnet, hur mysigt som helst. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och efter skolan åkte jag, Matilda och line in till grönan för att gå på Jessie J. Jag träffade en hel vänner där också, så det var ju sjukt kul. Och jessie j var ju så grym! Diggar henne något enormt. Stor förebild! 
I fredags sov jag över hos Matilda och eftersom att hon hade ff så lyxade vi till det med att bjuda över finfrämmande. Vi bjöd lev Hannah och Filip på en kopp te & en runda "med andra ord". Vi hade även ett stop förbi Ica då vi köpte lite godis och mumsigheter innan dom kom till oss. 
I lördags åkte jag till lager 157 med min mamma och mina systrar och min kusin Céline. Jag köpte lite saker och det kommer upp i ett inlägg så snart som mjöligt! På kvällen träffade jag Olivia och vi gled runt i nacka och tog en mys fika på donken. 
I idag så har jag pluggat, varit på fika hos mormor med släkten för att fira morsdag och sedan har jag solat lite. 

För att kortfatta min helg plus torsdagen så har jag haft det sjukt nice, och inget hade varit något utan mina underbara vänner! 
RSS 2.0