Sista dagen på påsklovet

Ja, då vart det söndag och om bara några timmar så ska jag gå upp, fixa mig, äta frukost och gå tillbaka till skolan. Men att ha i baktanken att jag endast har 39 dagar kvar i grundskolan gör så att allt känns lite lättare. Jag menar, 39 dagar är ju ingenting?! Tiden går ju så fort också! Helt sjukt egentligen, att jag gått mina hela 10 år på Björknässkolan!! Alltså jag har typ spenderat hela mitt liv i den där jädrans skolan haha. Aja, jag har trivits sjukt bra iallafall, men jag måste få erkänna att det ska bli riktigt skönt att sluta, säga tack och adjö, och testa på något nytt.
 
Haha nu kom jag in på helt fel grejer.. "som jag alltid gör såhär på kvällskvisten när jag sitter och funderar på saker och ting haha." Men detta inlägg var syftat på att jag skulle få sagt att jag haft ett grymt påsklov! Och det hade inte varit något utan alla mina underbara vänner och alla nya vänner som jag fått under detta lov. Stora kramar till er!
Nu kan jag faktiskt börja skolan igen med ett leende på läpparna och hela min kropp full med massa energi och happines. 
(Jag är medveten om att detta inlägg bestod av en hel del bilder, men jag kunde inte bestämma mig för bara några.. beslutsångest hehe)
Hej där! Innan du skickar iväg din kommentar så kan du tänka på:
1. Skriv inget taskigt eller kränkande
2. Tänk på ditt språk
3. Man kan söka upp genom Id nummer vem som har skrivit kommentaren
4. Jag måste godkänna kommentaren innan allmänheten kan se den
Tack för att du visar respekt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0