Endless Love

Igår gick jag hem vid lunch för att jag mådde så dåligt. Jag kollade på en film och drack varmchoklad vilket var super mysigt. Jag såg filmen Endless Love, och guuuud vad underbar den är! Jag har nog aldrig gråtit så mycket för en film haha. Det var sjukt många jobbiga scener där allt bara skulle gå fel haha (då man grät som mest) men sen var den så sjukt mysig och romatisk. 
tipsar starkt! Den får 4 av 5.
 

Lite nytt

För ca 1h sedan var jag och mamma förbi Rusta för att köpa en ljusslinga till mig. Jag fick även lite andra saker med mig hem som jag hade tänkt att visa upp nu. Inget speciellt, märkvärdigt, men alltid nått att visa upp. 
Shampoo och balsam från Bed Head TIGI - 149kr st.
Min favi-deodorant från Ldm som luktar super fräscht, typ blommor och rent. (Haha) ca 20kr
Ett O•P•I nagellack i grått med guldigt skimmer. 39kr (!!) det måste nog varit för att själva glaset var typ "snett" som ni ser på bilden ovan. 
 (mamma köpte detta till mig) 
Sedan ljusslingan + ett start set, detta köpte mamma också till mig. Vet inte exakta priset men runt 200kr.
Såhär blev resultatet! Super myysigt såhär dags när det lider mot kalla tider. 
Tyckte det passade in mycket bra till mitt halvmånsfönster. 
btw* Jag ber om ursäkt för den fula väggen i bakgrunden, men som ni flesta kanske inte vet så har jag precis flyttat in i mitt nya rum men det är inte alls klart. Vi har väggar kvar att måla, golv och alla möbler har vi kvar. Så ni vet, om ni skulle råka få syn på någon ful bakgrund i mina bilder haha. 


23.44

Godnatt allesammans. Idag har det inte varit någon vidare bloggningen,men jag har varit så sjukt stressad p.g.a olika orsaker. Idag så har jag iallfall gått i skolan som vanligt, hade en engelska presentation om tysklandutbytet som gick hyfsat bra, fick B. Sen efter skolan så åkte jag och mattis till orminge, köpte melis och sedan gymmade vi i drygt en timme. Vi körde styrka, hela kroppen och sen körde vi ca 40min cross trainer. Det var skönt! 
Nu under kvällen har jag njutit över att vi inte har några läxor till imorgon, omgg dagen är inne, nej men trots det så är jag väldigt stressad över detta med gymnasieval osv. Imorgon har vi knappt någon skoldag då vi endast har en matte lektion på morgonen och sen ska vi till gymnasiemässan, där vi ska vara resten av dagen. Är så otaggad, vet nämligen inte alls vad jag vill gå för linje och så, jag känner mig så oklar och osäker. Jag funtar på något som sam och beteende, men jag tvekar ändå. Jag hoppas på att jag kommer hem imorgon med lite mera kunskaper kring det här och jag hoppas verkligen att jag blivit lite inspirerad och fått svar på viktiga frågor. Usch och fy på detta, jag vill inte vara stressad över det här för jag har ju egentligen tid att tänka och fundera men det är ju alltid så att man tänker på det värsta, som att man kommer välja fem inriktning osv. Men de löser sig!
 Nu tänkte jag sova för annars kommer jag inte orka med dagen imorgon. And thank god it's friday tomorrow!
Bild från danmark 2012.RSS 2.0