Adidas superstar suede navy

I fredags åkte jag & Olivia och köpte dessa skor, efter ett vääldigt efterlängtat behov av dessa fräscha superstar suede. Denna modell är hyfsat ny (tror jag?) och nu när de äntligen hade kommit ut i butik så slog vi till och köpte dem. Jag velade mellan dessa i blått och i grått. Men det blev tillslut de blåa, eftersom jag tycker att det är lite kul med färg samt att de gråa såg ganska trista ut. (Jag tror att jag skulle tröttna på dem i alla fall)
Men jag är suuper nöjd över mitt köp & framför allt när mamsen & papsen payade dem haha. Köpte dessa som sagt i sickla i butiken Nilson Shoes för 899kr. 

Gamla photoshoots

När jag var lite yngre brukade jag och Matilda åka runt till olika platser och ha photoshoots, då vi fotade varandra. Redan som små tyckte vi båda om att fota, men oftast tog Matilda med sin kamera när vi åkte iväg på äventyr eller som när vi t.ex. besökte hennes landställe på Gotland eller när jag skulle konfirmeras. Kameran följde oftast med som sagt, och vi kunde gå runt och fota i flera timmar.. och ganska ofta brukade vi fota mitt i stan och som ni kanske förstår så fick vi blickar och kommentarer av folk, men det var skönt att vi inte brydde oss. Vi körde på ändå och levde för vår grej haha.
Har så sjuukt mycket bilder från såå många photshoots på min dator i alla fall, så kände för att dela med mig av lite eftersom att dem ändå bara ligger i mappar och gömmer sig. 

Miley
RSS 2.0