Betydelsefullt med lov

Goddag!
Inatt som olivia Alkin hos mig och imorse gick vi upp runt 9 då hon skulle iväg på en arbetsintervju vid 10. Strax efter att hon hade gått så blev jag shopping sugen och fick med mig mina två lilla systrar till Nacka forum. Vid tog en buss vid 11 tiden och sedan tillbringade vi ca 2h med varandra med massa shopping och lunch. Det var super mysigt verkligen! Det är inte så ofta som man får egen tid med småttingarna (som egentligen är stora). Betydelsefullt med lov i alla fall!
Nu kom vi nyss hem och jag hade nämligen tänkt att filma in vad jag köpte i en video som kommer upp senare idag, yeey!
Ikväll har jag inget speciellt planerat, jag ska kanske träffa Wilhelm eller Linus, men de är oklart så jag kanske lika gärna hittar på någonting annat haha. Aja, vi får se vad som händer. Jag är i alla fall inte sugen på att vara hemma ikväll, så någonting hittar jag väll på. Ta vara på lovet! Puss

HöstigtMamma är hemma +

Hej! Jag är absolut medveten om att jag inte uppdaterat särskilt mycket på senaste tiden, men det finns som alltid anledningar till det, men det tar jag i ett annat inlägg för er som undrar. 
 
Idag kom i alla fall min mamma hem efter att hon har varit iväg till Spaniens huvudstad Madrid med sina vänninor. Jag är en riktig mamma-gris så jag har saknat henne såå mycket, så nu känns det så skönt att hon är hemma igen! Hon shoppade en hel del julklappar och födelsedagspresenter till oss där eftersom att en hel del av mina/våra favorit butiker finns där. Men eftersom att mitt favorit sminkmärke "KIKO make up milano" även fanns där och eftersom att mitt favorit puder och bronzer där ifrån precis hade tagit slut så bad jag henne att köpa med sig dom till mig.
Alltså åååh vad jag älskar deras smink! Det är rätt så billigt, bra pigment och dom räcker såå länge! Jag har nog haft mitt puder och bronzer i 2år!! Alltså det är helt galet ju?! Jag köpte dom när jag var i tyskland som utbytesstudent, vilket var för nästan två år sedan! Besatt<333
Jag var också in need med en ny vit bh då mamma köpte med en söt från primark. thankuuu
Här ser ni mina färger som jag använder, dessa passar mig i hudtonen perfekt! FaveessRSS 2.0